Ejnye-bejnye

Ember a hajtóműben

Megritkultak a bejegyzések. Számíttassék be néhány dolog: diótörés… még maradt dió. Favágás… még maradt fa. Metszés, ami pedig még csak most kezdődik. Ja, és a legfontosabb, hogy igen súlyos könyvek várnak elolvasásra. Amint itt az ideje, arról is beszámolok majd.

Most csak egy érdekesség. December folyamán kaptam le a mellékelt fotón a helytelenkedő repülőtéri dolgozót. Természetesen idejében kiszállt, nem akart potyautas lenni. Inkább csak amiatt aggódtam, nehogy ottfelejtsen valamit, ami a felszálláskor bajt csinálhat. Nem csinált bajt, különben most nem írnám ezt a bejegyzést.

A repülőtér nevét nem árulom el (megsúgom, hogy nem a Liszt Feri Hegy), hadd legyen ez találós kérdés. Aki tudja a választ, az írja meg. A nyertesek között nem sorsolok ki semmit, maximum egy “gratulálok” lesz a fődíj.

Ejnye-bejnye” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Tiszteletem Főorvos Úr !

  Sajnálatosan olvasom, hogy a helyes megoldásért cserébe nem kapunk semmit. Így hát úgy döntöttem, hogy megtartom magamnak az információt a ” bizonyos reptérrel” kapcsolatban.
  ( Pedig tuti, hogy nyertem volna, mivel első kézből tudom a helyes megoldást )

  A fa vágással kapcsolatban pedig csak annyit, hogy Ön ugye nem az útszéli fák számát csökkenti önkényesen , szociális rászorultságára hivatkozva.

  Tisztelettel : S. Gabi

 2. Kedves Gabi!
  Köszönöm kérdését, jól vagyunk. Bár nagy a család, még cociálisan is megvagyunk. A fás kérdésre egy újabb talánnyal hadd válaszoljak: a dió és a favágás között összefüggés van, ami mélyen gyökerezik és a még nem létező levelekkel van kapcsolatban. Most sem sorsolok ki semmit.
  A repteres válasz tényleg nem lenne fer. Bár akkor sem nehéz kitalálni a helyet, ha valaki nem látta korábban a fotót: a jobb felső sarokban árulkodó betűk ugyanis: árulkodnak.
  Üdv és maradok szintén tisztelettel, MZ

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s