Márpedig kell egy ilyen…

Hogy stadionból kell-e ennyi és persze azon az áron, ahogyan mostanában kalkulálják (valami 60 milliárd) az kétséges. Magam inkább a zene mellett tenném le a voksomat. Annál is inkább, mert az öreg Puskás óta nem sok híres focistánk volt (előtte sem), zenészből viszont jó néhányan járják a világot elég jelentős sikerekkel.

Ezért gondolom azt, hogy egy ilyen helyre, ilyen színvonalon szükség van. A Zeneakadémia a felújítás után gyönyörű lett. Az index.hu ezen a linken számol be róla, ajánlom elolvasásra. Ha pedig csak a képeket szeretnénk nézegetni, akkor íme az alábbi link (kép alatt):

Ez a terem valami gyönyörű (Fotó: Bődey János; forrás: index.hu)
Ez a terem valami gyönyörű
(Fotó: Bődey János; forrás: index.hu)

http://index.hu/galeria/index/belfold/2013/10/21/liszt_ferenc_zenemuveszeti_egyetem/

Bődey János (fotós) remek képsorozattal mutatja be a helyszínt. Magam egyébként még nem jártam az épületben, de felvételeken láttam. “Irígykedem” is azokra, akik pedig még énekelhettek, zenélhettek is ott: gospel koncert volt 1995-ben, amin a Bolyki fiúkon (értsd: Bolyki Brothers) kívül pl. Madarász Judit (Miskolc, ének) és Seeman László (Budapest, kürt) is szerepelt. Hűűűű, ennek már 18 éve! Hogy repül az idő, ezeket az énekeket mennyit énekeltük (rogyásig) ifjúsági bibliaórákon!

Ajánlom egyébként az egész felvétel-sorozatot a YouTube-on.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s